«مسعود علويان صدر» با اشاره به اينکه برنامهريزي رويدادهاي تکزماني و تکمکاني ميتواند زمينهساز پويايي اقتصاد روستاي برغان شود، اضافه کرد: ايامي همچون محرم، دهه فاطميه و ساير سوگواريها و اعياد مذهبي ميتواند موجب جذب گردشگر در اين روستا شود.
او برگزاري اينچنين برنامههايي را راهکار معرفي داشتههاي تاريخي، طبيعي و فرهنگي اين روستا عنوان کرد و افزود: حضور گردشگران به تنهايي کافي نيست و معرفي پتانسيلهاي موجود در اين روستا که اقتصاد خانوادههاي روستاي برغان را رونق ميبخشد.
معاون ميراثفرهنگي کشور تأمين زيرساختها را از وظايف اين معاونت دانست و گفت: ظرفيتهاي استثنايي استان البرز با بهرهگيري از توانمنديهاي بخش خصوصي بيش از گذشته فعال ميشود.
او با تأکيد بر سياست دولت در خصوص اجراي اصل 44 قانون اساسي افزود: بايد علاقهمندان به سرمايهگذاري در استان البرز شناسايي و حمايت شوند.
اين مقام مسوول دو درخت کهنسال موجود در اين روستا را از آثار طبيعي برجسته برغان برشمرد و افزود: اين دو شايستگي ثبت در فهرست ميراث ملي کشور را دارند.
«علويان صدر» همچنين از تپه و کاروانسراي ينگي امام بازديد کرد و گفت: اين کاروانسرا ميتواند به مرکزي براي معرفي تاريخ منطقه ساوجبلاغ تبديل شود.
او با تأکيد بر اينکه کاروانسراي ينگي امام گزينه مناسبي براي راهاندازي موزه است ادامه داد: ميتوان يافتهها و آثار تاريخي البرز را به اين فضا منتقل کرد و با انجام پژوهش از آن به بهترين شکل استفاده کرد.
معاون ميراثفرهنگي کشور امروز همچنين با حضور در استان البرز از کاخ سليمانيه، کاروانسراي شاه عباسي، حمام مصباح و پل تاريخي برغان بازديد کرد.
/112
انتهای پیام/